Uncategorized

Majoritatea jucătorilor negri ai lui Clemson au refuzat primirea de fast-food a lui Trump, se arată în raport

Trei membri afro-americani ai echipei de fotbal a campionatului național al Universității Clemson au atribuit „rasismul” și „politica divizivă” a lui Donald Trump motivului pentru care aproape trei sferturi dintre jucătorii negri ai echipei au refuzat să participe la recepția de felicitare tradițională de la Casa Albă la începutul acestei luni, potrivit unui raport publicat marți.

Jucătorii, care au vorbit cu site-ul de știri Root cu condiția anonimatului, au confirmat separat președintele SUA drept motivul pentru care aproximativ o treime din întreaga echipă a transmis vizita la conacul executiv, care a făcut titluri naționale pentru decizia lui Trump de a servi o răspândire fastuoasă de „McDonald’s, Wendy’s și Burger King’s cu niște pizza”, cu bucătarii de la Casa Albă, care au fost înlăturați din cauza închiderii parțiale a guvernului. cu Barack Obama în loc de Donald Trump în timpul călătoriei DC Citiți mai multe

„Nu a fost ca și cum am fi avut o întâlnire a echipei sau altceva”, a spus una dintre vedetele ofensive ale echipei în raport. „Jucătorii vorbeau între ei, dar toată lumea spunea:„ Nu mă duc la asta ”.

Un purtător de cuvânt al universității a spus într-o declarație că un total de 76 de jucători, aproximativ două treimi din lista de 119 jucători a echipei pentru 2018, a participat la recepția de la Casa Albă pe 14 ianuarie.

Dar jucătorii citați au spus că doar 15 dintre cei 57 de jucători negri ai echipei au făcut călătoria – și 11 dintre acești 15 erau boboci sau studenții care au avut foarte puțin timp de joc în timpul sezonului și s-au temut de represalii asupra statutului lor, cu echipa care merge mai departe.Doar șase au fost chiar înscrise pe graficul de adâncime pentru victoria Tigers asupra Universității din Alabama în jocul la titlu național din 7 ianuarie.

După cum a explicat unul dintre membrii echipei: „Nu a spus nimic împotriva jucătorilor cine a mers, dar dacă te uiți la cine a mers – boboci și oameni care se luptă pentru a se juca – vei vedea despre ce vorbesc. ”Joacă video 1:06 Donald Trump servește mâncare rapidă oaspeților de la Casa Albă – video </p >

Toți cei trei studenți-sportivi au confirmat că antrenorii, personalul și administrația Clemson nu i-au presat să participe și nici nu le-au cerut să fie liniștiți cu privire la motivele pentru care au refuzat să se alăture.

Raportul vine mai puțin de o săptămână după ce campionul de două ori în apărare al NBA, Golden State Warriors, a ales să îl viziteze pe fostul președinte Barack Obama în timpul singurei sale călătorii în capitala națiunii în acest sezon, evitând vizita tradițională de la Casa Albă post-campionat pentru a doua oară în atâția ani. >