Sporturi acvatice

Frații Fuks se află, de asemenea, la kilometrul din semifinala mondială

Campionul Mondial Dostal din 2014 a pornit rapid și s-a așezat la început de la început. Până la urmă, a bifat prima poziție, fără să termine. Știa că trebuie să conducă rapid pentru a obține o semifinală bună.

„Timpul în care am condus era 3: 26.78 este foarte rapid pentru mine. Dar trebuie să spun că am verificat cursa în ultimii 150 de metri, în final cursul va fi diferit. Finish nu ar fi ambalat așa ”, a spus el. A fost cea de-a doua cea mai bună performanță, doar maghiara Bálint Kopasz acasă a fost mai rapidă cu 67 de sutimi de secundă. Nu erau suficiente pentru garnizoanele chinezești și cubaneze, iar pe de altă parte aveau un avantaj extraordinar.Au fost șase duble pentru semifinale.

„Cursa mergea bine. Știam că există două echipaje bune acolo, cubanezi și chinezi. Am încercat să-i urmărim, dar la sfârșit am ajuns puțin mai încet pentru a economisi o anumită forță, deoarece Maťa este încă pe single ”, a spus Petr Fuksa, 21 de ani, jurnaliștilor cehi.

Ježová. A ocupat locul șase, care a fost ultima poziție care garantează participarea în semifinale. Altfel, ar trebui să se bazeze pe timp. Nici măcar nu a reușit la dubla cu Lenka Jandová, unde se gândește la Jocurile Olimpice. Au învins o singură barcă în cursă, dar locul șaptelea a fost suficient pentru semifinale.Štěpán Sobíšková, Anna Kožíšková, Eliška Betlachová, Anežka Paloudová au avut la fel de succes. Multă vreme s-au mutat pe poziția a patra fără promoție, dar în final au învins echipajul belarus cu 37 de sutimi. La primul debut individual la Campionatul Mondial, tânărul de 38 de ani s-a situat pe locul patru în semifinale. Finala A a ratat o poziție, dar mai mult de o secundă.Deblkajak, Jan Vorel, Vilém Kukačka a terminat pe locul cinci în distanța neolimpică de 500 de metri, care a fost suficientă și pentru semifinale. până în finale. Au terminat pe ultimul loc al cincilea al cursei, ceea ce a fost suficient pentru semifinale din cauza numărului redus de înscrieri.