Unibet

Daca doriti sa luati legatura cu asistenta clientilor Unibet Casino cu privire la probleme, veti gasi ca exista trei optiuni disponibile: chat in direct, e-mail si telefon. In primul rand, sunteti incurajat sa vizitati Centrul de ajutor al cazinoului pentru a vedea daca exista un raspuns la intrebarea dvs. acolo; de asemenea, puteti solicita ajutor comunitatii jucatorilor cazinoului. Cele trei optiuni de asistenta pentru clienti sunt disponibile in permanenta; nu sunt furnizate timpi de raspuns pentru optiunea de e-mail.

Pentru a face depuneri sunt disponibile aproximativ 10 metode de plata diferite. Inclusiv Visa, Mastercard, Neteller, Skrill, transfer bancar si multe altele. Toate depozitele pe care le faceti sunt instantanee, in timp ce pentru retrageri trebuie sa asteptati mai intai maxim 24 de ore pentru ca cazinoul sa va proceseze cererea de plata.

Dupa aceasta, perioada de timp necesara pentru a ajunge la dvs. variaza banii. In functie de metoda de plata folosita. Pentru portofele electronice, banii trebuie sa va ajunga imediat. Desi pentru carduri de debit / credit si alte optiuni, poate fi necesar sa asteptati cateva zile lucratoare.

Dupa cum observat clientii si platile sunt doua aspecte importante pentru Unibet si sunt logic corelate. Daca se intampla ceva cu platile tale, esti nevoit sa iei legatura la departamentul de relatii cu clientii pentru a solutiona problema.