Fotbal

Sevilla – Athletic: programează și unde poți urmări meciul din Liga de astăzi la TV

Seville și Athletic se întâlnesc astăzi, vineri, 3 ianuarie 2020 pe stadionul Ramón Sánchez-Pizjuán, de la ora 21:00, în meciul corespunzător zilei 19 din LaLiga Santander, ultimul din primul tur. O întâlnire în care andaluzii vor să câștige din nou acasă și să își mențină locul pe podiumul LaLiga, în timp ce bascii trebuie să rupă o serie de trei partide fără să câștige în competiția internă.

Sevilla vine la șoc crescut prin ultima sa victorie a anului la Mallorca, care a ajutat echipa să rămână pe locul trei și să se confirme ca fiind cel mai bun vizitator din categorie. În ultimul meci de acasă, în schimb, Sevilla a căzut la Villarreal. Ei vor să ofere publicului lor prima bucurie a anului.Lopetegui îl recuperează pe Nolito și îl pierde pe Reguilón din galbenii.

La rândul său, Athletic a încheiat 2019 cu o remiză bună la Santiago Bernabéu, unde Garitano a înființat un nou sistem cu trei fundași centrali. Antrenorul încă nu poate conta pe Muniain, Adúriz și De Marcos.Recupera Capa după executarea unei sancțiuni, deși va fi necesar să vedem dacă repetă unsprezece împotriva Real Madrid sau se întoarce la sistemul inițial.

Programul și canalul de televiziune pentru a urmări Sevilla vs Athletic din meciul 19 al primei divizii

Meciul Ligii dintre Sevilla și Athletic din meciul 19 din Prima Divizie se joacă astăzi, vineri, 3 ianuarie, la Ramón Sánchez-Pizjuán la 21:00 ora spaniolă și Poate fi văzut la televiziunea în direct prin Movistar LaLiga, accesibil pe platforma de televiziune cu plată menționată anterior. În plus, întâlnirea poate fi văzută pe OTT Mitele Plus.

Jocul poate fi urmărit și prin narațiunea Radio MARCA și cu comentarii live de la MARCA.com. Cu două ore înainte, urmează previzualizarea și unitățile.După întâlnire, veți putea citi cronica, declarațiile protagoniștilor și veți vedea rezumatul cu cele mai bune piese și obiective.