Fotbal

Fotbal feminin: Ceea ce nu vă poate rata în meciul 5 al Ligii MX Femei

În această zi de vineri, 2 februarie, începe ziua a 5-a a Ligii Femeilor MX, iar echipele vor continua să surprindă în căutarea obiectivelor lor, așa că vă arătăm cele cinci dueluri cheie pe care nu le puteți rata în acest weekend.

-Necaxa vs Querétaro, prin Marca Claro

Duelul dintre Centellas și Queretanas poate fi urmărit în direct prin MarcaClaro.com și Dish 336.Pentru această confruntare, echipa Necaxa are nevoie urgentă de o victorie, întrucât a rămas în partea de jos a grupului 2 cu doar 3 unități, dar sarcina nu va fi ușoară, întrucât queretanas-urile ajung cu spiritul după ce au învins Tigres acasă. , echipă care a rămas neînvinsă în competiție.

-Tigers vs Leon, urletul fiarelor

Tigrilele îl primesc pe Leon în ceea ce va fi o ființă de fiare, ambele seturi ajung cu nevoia de a adăuga, și asta este Osvaldo Batocletti ar putea acuza smaraldele înfrângerea suferită weekendul trecut la Querétaro.Cei din Bajío nu au reușit să decoleze așa că atunci când vizitează răni feline vor căuta să facă la fel într-un duel care pare atractiv.

-Pumas vs Toluca, în lupta din vârf

Pumasele UNAM primesc liderii Grupului 1, Diablitas del Toluca, deși sunt doar 3 puncte sub ele și, pentru a-și afirma localitatea, pisicile le-ar ajunge în puncte pentru a pune mai multă presiune asupra conducerii sectorului, una care pare complicată cu o Americă care rămâne pe poftă.

-Santos vs Chivas, campionii vor ca conducerea generală

Chivas să viziteze Guerrero Laguna Santos, o echipă care nu a reușit să decoleze în turneu, situație de care vor încerca să profite campionii de a-și menține aspirațiile de a rămâne în primele locuri care îi catapultează către conducerea generală.În plus, Flock își recuperează două dintre resortisanții mexicani, Miriam García, care a câștigat Balonul de Aur în U-20 Premundial și Norma Palafox.

-Tijuana vs América, Las Águilas și Lucero doresc să continue zborul

Elevii lui Leonardo Cuéllar vizitează Xolas of Tijuana, o echipă care a avut greu să decoleze, deci că va trebui să acorde de două ori mai multă atenție unui adversar care este în creștere și care îl are în rânduri pe golgheterul turneului, Lucero Cuevas; Numărul 9 are 6 goluri până acum și știi ce este să marchezi la graniță.Un duel atractiv este faptul că va fi trăit la graniță și va închide acțiunile din data 5.

Duelurile zilei 5

Vineri, 2 februarie

Cruz Azul vs Veracruz 11:00 Hrs (La Noria) Necaxa vs Querétaro 16:00 Hrs (Stadionul Victoria)

Sâmbătă 3 februarie

Tigres vs León 9:00 Hrs (Zuazua) Atlas vs Monterrey 11:00 Hrs (Colomos) Pumas vs Toluca 12:00 Hrs (Carier) Morelia vs Pachuca 12:30 Hrs (Morelos Stadium)

Luni, 5 februarie

Santos vs Chivas 21:00 Hrs (Corona Stadium) Tijuana vs América 21:00 Hrs (Hot)