Golf

Revolutie de schimbare a nervilor golfisti de elita. Iar în joc este de 15 milioane de dolari

În trecut, clasamentul general al seriei de lungă durată și turneul final numit Turneu au avut câștigători diferiți. Acest lucru a fost deosebit de jenant anul trecut: iconicul Tiger Woods, care a câștigat o victorie parțială în Turul PGA după cinci ani, a stârnit mulțimea.

Iar regele sezonului, Justin Rose, a fost aproape neobservat după prestigiosul loc. “Dar nu m-a deranjat consilierul meu bancar”, a spus englezul cu uscare, încasând un bonus câștigător de 10 milioane de dolari.

La începutul fiecărui an, prestigiosul circuit s-a atașat fanatic de clasamentul FedEx Cup, masând fanii cu o secvență de rulare care se va regrupa dramatic de mai multe ori.Își declară continuu importanța.

Unii dintre câștigătorii precedenți ai Cupei FedEx – Spieth, Stenson, Snedeker, Haas, Furyk și Woods.

Cu toate acestea, dificultatea a presupus punctarea complicată – de exemplu, un jucător El transformă o pasăre pe gaura a 14-a și se deplasează pe un loc al patrulea separat în turneul final, oferindu-i un triumf general, dar numai dacă gaura a 17-a a lui Bogey B rămâne pe locul al unsprezecelea și nu trece la locul 18 după ezitarea lui C. verde până în primii zece…Nu te pierzi?

Sigur, în televiziune, este o orgie completă de dramă cu care regia americană va juca minunat cu o grafică clară.Dar pe teren spectatorii și jucătorii au putut cu greu calcula consecințele unei șuturi nereușite.

Pentru prima dată de când a început epoca FedEx Cup în 2007, au fost schimbări rapide. Playoff-urile au fost reduse de la patru la trei turnee, iar evenimentul final intră în cei 30 de cei mai buni jucători din clasamentul general, cu un număr predeterminat de fotografii.

Liderul american Justin Thomas va începe cu zece lovituri și două lovituri înaintea compatriotului secund, Patrick Cantlay, și trei înaintea numărului unu mondial Brooks Koepka. Cine va înscrie cel mai bun scor din East Lake, de joi până duminică, va deveni, de asemenea, premierul seriei pentru toate sezonele.

„Va fi dificil să mă ocup de faptul că conduc de la început.O să-mi ia ceva timp. Niciunul dintre jucătorii de golf nu a experimentat ceva de genul acesta, suntem primii și trebuie să luptăm cumva. Este în continuare doar golf ”, a comentat Thomas, laconic, câștigătorul Cupei FedEx de anul trecut, care a dominat săptămâna trecută penultimul sezon al Medinei.

Reconcilierea nu este peste tot, jucătorii discută mult despre știri. Majoritatea dintre ei intenționează să nu creadă că încep din spatele lui Thomas. “Voi juca doar un turneu normal și voi încerca să obțin cel mai mic scor pe cele șaptezeci și două de găuri”, a spus Cantlay. Vedeta Irlandei de Nord crede că noul model este ciudat. „Joci cel mai bun scor și nu câștigi la final. Asta va fi foarte ciudat.Nu știu dacă acesta este cel mai bun mod, ”McIlroy a ezitat.

Americanii Patrick Reed (începând cu -6), Matt Kuchar (-4), Dustin Johnson (-3) sau spaniolul îl vor urmări pe Thomas. Jon Rahm Fundașul și campioana olimpică Rose începe pe locul 16 și trebuie să tragă opt lovituri. Sau, pe de altă parte, ar trebui ca pierderea sa să fie și mai accentuată pe baza rezultatelor anterioare mai proaste?Până la urmă, istoria își amintește cazurile în care un jucător abia s-a întins printr-o tăietură și numai în două ture de weekend a reușit să elimine un șut douăsprezece și să câștige.

Indiferent de rezultatul experimentului, tabelele de rezultate din Atlanta vor arăta o singură versiune a rezultatelor pentru următoarele patru zile, iar câștigătorul de duminică poate aștepta cu nerăbdare un trofeu apreciat, o aplauză unilaterală și o recompensă mai mare cu 5 milioane de dolari. ani. Și amărăciunea pierderilor ar putea cel puțin să alunge încă 45 de milioane de dolari pentru a fi împărtășiți de restul de 29 de participanți la turneu.