Unibet

Ash Handley lovește înălțimea pentru a-l trimite pe Unibet trecând peste Huddersfield

În cea mai disputată luptă de retrogradare din istoria Superliga rezultatele sunt cu adevărat tot ce contează.În această privință, acest lucru a fost făcut pentru Leeds – dar, având în vedere sezonul mizerabil pe care l-au îndurat până acum campioanele de opt ori, această performanță magnifică este cauza pentru sărbători și optimism pentru toți cei conectați cu clubul.

Leeds sunt doar două puncte clare de Londra poziționată de jos, dar aici au fost suficiente trăsături pentru a sugera cea mai puțin probabilă retrogradare pentru unul dintre cele mai cunoscute cluburi ale jocului Unibet TV este mai puțin probabil. Zak Hardaker scufundă Hull FC după ce Wigan suferă lovitura Sean O’Loughlin Citește mai mult

“Văd o echipă pe care nu trebuie să o ridicăm de pe podea”, a declarat antrenorul de la Leeds, Richard Agar, după acest afiș distructiv. a făcut suficient până la jumătatea timpului pentru a vedea o mizerabilă parte a lui Huddersfield, care rămân doar o victorie în afara zonei de retrogradare.Încercările de la Adam Cuthbertson, Tom Briscoe și Konrad Hurrell au ajuns la 16-0 pentru vizitatori, înainte ca finalizarea instinctivă a lui Brad Dwyer să dea cursa intervalului să le ofere un avantaj de 22 de puncte. Giganții nu ar mai fi nicio cale de întoarcere de acolo.

“O echipă părea că luptă pentru supraviețuire, iar cealaltă nu,” a spus Simon Woolford, antrenorul Huddersfield. “Este jenant și pur și simplu inacceptabil.” metri neconteniti pentru a pune jocul la vedere. Leeds s-a îmbunătățit abia după asta.

Al doilea, al lui Hurrell, un efort înnebunit solo, a venit următorul înainte ca două echipe minunate să încerce în Unibet bonus minutele de închidere.Primul a fost terminat de Handley, înainte ca un breakfield superb să fi dus la traversarea lui Liam Sutcliffe în colț pentru a pune sigiliul pe o performanță care sugerează că Leeds are suficient pentru a supraviețui, indiferent de ce se întâmplă în jurul lor.

Wakefield rămâne pe 18 puncte cu Leeds și Huddersfield, după ce a suferit o înfrângere cu 26-6 la St Helens, care s-ar putea câștiga scutul liderilor Ligii sâmbătă, în cazul în care Warrington va pierde în fața catalanilor.