Uncategorized

Anglia este pregătită pentru încălcările acerbe ale Cupei Mondiale împotriva Țării Galilor, spune Elliot Daly

Elliot Daly se așteaptă la intensitatea meciului de testat în timpul meciurilor de încălzire ale Cupei Mondiale din Anglia împotriva Țării Galilor, Eddie Jones numindu-și echipa sa din Cupa Mondială după primul joc.

Anglia găzduiește Țara Galilor cu o săptămână duminică înainte de a face călătoria la Cardiff sâmbătă, 17 august. Echipa din 31 de oameni din Anglia pentru Japonia va fi anunțată la o zi după meciul de deschidere de la Twickenham. Ruaridh McConnochie de la Bath: „Am primit un apel pierdut de la Eddie. Am fost șocat ”Citește mai mult

„ De fiecare dată când jucăm Țara Galilor, este o atmosferă strălucitoare. În special, jucându-i acasă și în deplasare, vei avea întotdeauna un sprijin bun și este întotdeauna o atmosferă grozavă de mulțime acolo și întotdeauna un joc minunat “, spune tânărul de 26 de ani.

” Este un Potrivirea testului, astfel încât intensitatea [meciul de testare] va fi adusă.Categoric – va fi similar cu un joc din Six Nations. Nu puteți vorbi despre faptul că nu veți merge pentru acele jocuri, mai ales că există doar patru meciuri înainte de începerea Cupei Mondiale. Sperăm să aducem multă intensitate în aceste jocuri și vom vedea unde ajungem. ”

Daly și restul echipei Angliei au petrecut săptămâna trecută într-un cantonament de lângă orașul italian Treviso unde s-au confruntat cu niveluri de căldură și umiditate uriașe de până la 90%, un gust din ceea ce se află la Cupa Mondială din Japonia, care începe pe 20 septembrie. În timp ce se ocupă de căldură a pus probleme, Daly a fost impresionat de atitudinea echipei. „Instruirea a fost cu adevărat competitivă.Tocmai a fost vorba de a ieși și de a juca ”, spune el. ne-am uitat în ultimele trei, patru săptămâni de antrenament împreună. ” curând. „Mă voi uita la ele în următoarele două săptămâni”, spune Daly. „În timp ce am fost afară [la Treviso], tocmai am încercat să ne concentrăm pe ceea ce facem.Odată ce ne vom întoarce la Pennyhill Park [baza echipei din Anglia], atunci vom analiza mai multe partide care implică opoziția noastră la Cupa Mondială.

„Am urmarit meciuri, dar nu au fost discutate inca; este greu să alegem tendințele dintr-unul sau două jocuri, este vorba mai mult despre întregul Campionat de Rugby sau întreaga Cupa Națiunilor Pacificului. ”