Bonusuri avansate si asigurari bilete la 1xBet

Aceasta este o alta idee inovatoare pe care 1XBet o foloseste pentru a oferi jucatorilor un nou tip de bonus. In acest bonus, 1XBet va ofera o forma de plata in avans din pariurile pendinte pe care le aveti in prezent. Acest lucru va permite sa aveti ceva bani in plus pentru a juca cu drum inainte de a primi plata la decontarea pariurilor. Suma acordata ca plata in avans va depinde de cat ati plasat ca pachet, precum si de progresul meciurilor pana in momentul in care faceti solicitarea Advancebet.

Riscul inerent al pariurilor sportive este sa urmaresti ca echipa ta sa flopeze si banii de miza sa arda. De cele mai multe ori, ramane sa privesti neputincios in timp ce ceasul curge. Dar cu acest tip de oferta, vi se ofera o anumita securitate fie pentru intreaga suma, fie pentru o parte din pachetul dvs.. 1XBet va permite sa va asigurati pentru pariuri.

Pretul platit pentru a acoperi depinde de cote, precum si de partea pe care doriti sa o acoperiti. Daca spuneti ca va acoperiti pariul 100%, atunci inseamna ca vi se plateste suma totala a mizei daca pariul pierde. Tehnic, pariurile realizate folosind asigurarea de pariuri tind sa obtina profituri cumulate mai mici, dar siguranta garantata a banilor dvs. de mana este cea care face ca ideea sa pluteasca.

Aceasta este o alta forma interesanta de bonus care ii pune pe jucatori unii pe altii. Ideea de aici este de a concura impotriva altor role mari care prezinta riscul de a paria pe cote de 30 sau mai mari. Compania intocmeste suma totala de bani plasata in pariuri cu astfel de cote si o plateste ca un jackpot comun. Premiul este impartit in primii cinci terminanti in fiecare luna. Esti un risc ridicat mai bun? Atunci aceasta este promotia pentru care iti testezi pofta de risc cu recompense mari de jackpot.