Fotbal

Valencia CF: s-a hrănit cu Luis Suarez

„M-a numit prost și i-am spus că este cel mai bun atacant din lume”, cuvintele sarcastice ale lui Gabriel Paulista tocmai după terminarea jocului de la Barcelona au avut un fundal. Echipa din Valencia este plină de Luis Suarez. Din jocul său nefăcut, uneori violent și din lipsa de respect față de teren față de coechipierii săi.

În partida de joi, uruguayanul a dat lovitura în spatele lui Ruben Vezo, fără nicio minge în joc, care a aprins starea de spirit. Nu a văzut nici galben. Apoi au venit alte câteva întâlniri și duelul la soare cu Paulista din care au sărit scântei.

În avionul înapoi acasă s-a vorbit doar despre uruguayan. După o altă agresiune, și sunt mai multe în această campanie, el s-a întors în casă fără să fie mustrat.Valencia vrea să denunțe ceea ce se întâmplă, astfel încât atacantul să nu se bazeze pe clasicul „ceea ce se întâmplă pe teren rămâne pe teren”, un cod pentru sportivii care nu părăsesc regulamentul. Nici un ferăstrău galben. Și asta aprinde un grup care, deși nu este deosebit de dur, este cel mai pedepsit disciplinar de către arbitrii campionatului Ligii. Și nu pot înțelege.

În echipă sunt conștienți că Suárez are un galben din pierderea finalei și, prin urmare, la Mestalla va trebui să-și reducă tonul agresiv și în multe ocazii în afara regulamentului. De fapt, uruguayanul a ratat deja ultima finală a Copa del Rey jucată de Barcelona pentru un penalty. Deja în partida de liga, uruguayanul a lăsat câțiva prieteni pe iarba lui Mestalla.Iar în ciocnirea de joi viitoare vor să se răzbune…sport.

Un alt lucru despre care s-au plâns jucătorii de la Valencia în călătoria de întoarcere este jocul de cuvinte murdar. Suarez este unul dintre cei care cheamă pe nume central și apărătorii echipei rivale, cerând mingea și căutând confuzie. Un cod care este în general respectat în rândul jucătorilor de fotbal. În plus, așa cum a denunțat însuși Paulista, nu încetează să vorbească cu dispreț față de rivali pe tot parcursul meciului. Luis Suarez este jucătorul celor de la Barcelona care face mai multe infracțiuni, deoarece a comis 27 de faulturi în ceea ce am fost în sezon în Liga.