Bet365

Chris Woakes spune că Anglia are nevoie de un plan pentru a-l revendica pe wicket-ul Bet365 crucial

Seria Ashes din această vară are doar trei zile, dar deja aceeași întrebare care a neliniștit Anglia când s-au întâlnit ultima dată cu Australia în Test cricket a reapărut: Cum îl scot pe Steve Smith?

Haina fostului căpitan. -Aria unui liliac produs 687 rulează în medie de 137 în timpul turneului lor condamnat 2017-18, desenând despre un Don Bradman din zilele noastre, prin numere și nu doar cu backlift. Șapte din 200 de 200 doar în acest prim test, Smith arată din nou neplăcut.

Cu mâna dreaptă setată să reia pe 46 nu dimineața – Australia, trei în jos, condusă cu 34 de alergări – nu este nevoie de un geniu pentru a rezolva locul în care jocul va fi probabil câștigat și Bet365 pierdut.Începeți-l pe Smith timpuriu, aprindeți-vă pe Standul Hollies și încrederea va trece din nou în venele Angliei. Barney Ronay Citește mai mult

Dar, cu un singur succes al său, până în acest moment, când Smith a fost încurcat în încercarea de a slogă întârzieri în prima zi, Chris Woakes a recunoscut că va fi un caz de reconstituire a think-tank-ului pentru a discuta planurile pentru cei mai apreciați dintre wickets australieni.

Woakes a spus: „Este, evident, un jucător de talie mondială și trebuie să găsim o modalitate de a-l scoate. Cred că pe această suprafață, este greu să forțezi problema ca un bowler.

„Ritmul a dispărut, așa că aproape că trebuie să creezi presiune, poate să ataci la celălalt capăt și să-l ții pe celălalt . Dar Steve nu face greșeli.Ne vom uita la câteva planuri peste noapte și vom vedea cu ce ne putem confrunta. ”

Cauza Angliei nu este ajută de absența lui Jimmy Anderson. În ciuda unui loc de diplomație a armelor de armă în ziua a treia, care a implicat două vrăji în bowling pe câmp și în plasă, tânărul de 37 de ani nu a luat terenul pentru a doua repriză a Australiei și s-a uitat muncit între rachite Bet 365 atunci când a luptat scurt la No11.

Și, astfel, este foarte ușor să atac atacul de patru oameni al lui Woakes, Stuart Broad, Ben Stokes și Moeen Ali pentru a alege încuietorul.Joe Root și Joe Denly pot juca parțial sarcina, dar pe un teren care devine din ce în ce mai mic, iar pentru turele din Anglia, Anglia își poate permite scurgerile scurse cu o goană să vină. în timp ce Australia stabilește conducerea împotriva Angliei Citește mai mult

Moeen ar trebui, în teorie, să poată monopoliza un capăt, dar Root părea să piardă o notă de credință în off-spinner-ul său. Cifrele de la unu pentru 47, din nouă suprafețe, de-a lungul a două vrăji, au arătat atât amenințarea lui, cât și o oarecare privaciune (chiar dacă câmpurile căpitanului au oferit câteva puncte de eliberare prea multe).

S-ar fi putut diferi.În mod clar, într-un fun oribil cu liliacul – Moeen a fost încurcat de Nathan Lyon pentru o rață cu cinci bile, cu brațele în urechi către una care se arunca pe ciot – bătăușul său a început să lumineze când a aruncat mingea devreme.

Cameron Bancroft fusese demis de la a șaptea livrare a lui Moeen când dansa pe teren și se împiedica blând pe Jos Buttler la scurt-picior. Dar, în aceeași parte, peste Buttler a înrădăcinat o margine joasă în largul lui Usman Khawaja la gully; dacă ar fi fost în genunchi ca bătrânul său erou Somerset, Marcus Trescothick, șansa ar fi fost simplă.

Cele două discipline ale lui Moeen se întâlnesc rareori deodată, seria de acasă împotriva Africii de Sud în 2017 fiind singura dată. el a înregistrat în medie peste 30 cu liliacul și sub 30 cu mingea.Dar, chiar dacă bătălia sa nu sângerează în restul jocului, picături de genul acesta pot înrădăcina încrederea.

Și, pe lângă faptul că se gândesc la conundrul Smith, jucătorii Angliei trebuie să se învârtă pe omul lor înainte de a patra zi. .La urma urmei, când Ed Smith și Co au considerat cel mai bun spinner pentru acest Test, au decis, în mod nejustificat, să facă față pentru liderul mondial în care s-a ocupat wicket-ul din ultimul an. Șteve Smith nu este căpitanul, dar acționează ca lider de facto al Australiei | Citeste mai mult

Dar Moeen nu a avut niciodată nevoie de un număr pe spatele său pentru a fi reperat pe un câmp de cricket, aproximativ 45 de victime la 23 de ani de la întoarcerea sa în partea din vara trecută au părut pierdute pe un pâlc de suporteri. dacă o mare parte din răspunsul la includerea lui – de fapt, în lumea binară a social media – ar fi ceva de trecut.

Dacă Smith arăta neplăcut și se bazează pe resurse, a patra zi ar fi un timp util pentru Moeen. pentru a reaminti spectatorilor că, deși disparițiile ar putea să dispară, selecția sa ca prim spinner a fost pe deplin meritată.