FC Otelul

Mere: “Acum rivalii ne cunosc, ne va costa mai multă muncă pentru a câștiga jocuri”

Revelarea antrenorului echipei despre ceea ce am făcut în sezonul 2019-20 la LaLiga Smartbank, Baldomero Hermoso ‘Mere’, a analizat care a fost prima etapă a campionatului pentru echipa Fuenlabreño și a apelat la calm pentru a continua să lucreze ca S-au descurcat până acum.

Înapoi la muncă

“Petrecerile au fost foarte bune pentru noi toți și a fost o pauză bine meritată din aceste luni intense, cu performanțe bune în concurență. Am avut o săptămână bună de antrenament înapoi și acum așteptăm cu nerăbdare să jucăm meciul de mâine ”

UD Las Palmas

” Nu demult ne-am confruntat cu UD Las Palmas, în Meciul 13, dar acestea sunt curiozitățile calendarului Nu a trecut atât de mult, dar acum sunt o echipă mai bună, cu o dinamică mai bună și s-au îmbunătățit pe partea ofensivă.Este o echipă care aspiră la promovare, greu de început anul, dar am înfruntat jocul cu mult entuziasm. ”

Obiective 2020

Anul trecut, l-am făcut recent, am jucat un meci minunat împotriva Almeriei, păcat despre ultimele 20 de minute, deși a fost păcat să nu-l putem completa cu victoria, între ceea ce am făcut în acea zi și lucrurile pe care le putem îmbunătăți în ceea ce ne oferă Alcorcón concluzia cu privire la ceea ce ne dorim. Nu trebuie să ne îndepărtăm prea mult de nivelul competițional și de ceea ce am făcut pe stadionul nostru.Avem cinci meciuri din Ligă și cel puțin o Cupă, care pot fi încă două, care s-ar încheia luna cu opt jocuri. Avem nevoie de tot ce este mai bun din partea fiecăruia dintre jucătorii noștri, pentru ca echipa să aibă cel mai bun potențial, luna ianuarie va fi foarte importantă pentru noi. ”

Dinamica remizelor

” Cred asta dă mai multă valoare celor făcute anterior, dificultatea de a câștiga în această categorie este evidentă. Există multe remize și nu multe victorii, costă să câștige în mod regulat, am adăugat trei remize în ultimele trei jocuri și încă ne lipsește unele lucruri pentru a câștiga jocuri, dar rămânem competitivi, dacă înlănțuim acele rezultate cu o victorie împotriva lui Las Palmas. Vor fi bune, dar dacă nu vom reuși nu va fi atât de bine.Ar fi minunat să începem anul câștigând și ne-ar oferi încredere. ”

Inițiativa clubului, intrarea gratuită a copilului pentru fiecare adult

” Este un joc special, iar clubul a avut un Marea inițiativă la datele care coincid cu festivitatea Trei Regi, pentru copii va fi specială și sperăm să contribuim la ea și să ne putem alătura petrecerii. ”

Pierderea factorului surpriză

„Este așa, mai ales că acum ne cunoaștem mai bine. În prima rundă eram semi-necunoscuți, fără referire la stilul nostru și la trucurile pe care le puteam juca.Acum rivalii ne cunosc și știu unde suntem, va costa mai multă muncă pentru a câștiga jocuri, dar am făcut lucrurile bine în prima rundă și avem un venit bun, mai mare decât ne așteptam, vom încerca să o facem bună în această a doua parte a campionat și gândește-te că putem face la fel ca în primele 21 de jocuri. ”

Casualități și înscrieri

” David Prieto este suspendat cu penalty, dar i-am recuperat pe Chico Flores și José Fran.În ceea ce privește semnăturile, acum nu este momentul să vorbim, în pre-meci, despre semnături, dar suntem atenți la piață pentru a vedea ce putem face pentru a contribui la echipă, deși ceea ce facem va fi minim, unele de retușare, dar nu aceasta ne va condiționa pentru performanța noastră. ”

Cei trei regi ajung la Torres

Dacă orice calitate poate fi atribuită Fuenla, aceasta este grija pentru fanii lor. Sezonul de Crăciun nu va fi mai mic. Clubul din Madrid va oferi fiecare bilet pentru adulți, unul pentru copii născuți din 2006. , până la sfârșitul stocului. Orele vor fi între 16 și 19 pm și mâine, ziua reuniunii, de la o oră și un sfert înainte (11:45 am).Ziua a fost deja descrisă de club drept Ziua Copilului, iar Mere Hermoso însuși a vrut să-l laude.

“Este un joc special, iar clubul a avut o inițiativă grozavă la datele care coincid cu vacanța. de los Reyes Magos, pentru copii va fi special și sperăm să contribuim la ea și să ne putem alătura petrecerii. ”

Astfel, toți participanții se pot bucura de primul joc al turului doi înaintea unui UD Las Palmas care știe deja ce este de pierdut în fața echipei revelatoare a LaLiga Smartbank. În prima etapă, Fuenla a vizitat Canarii învingând cu 1-3, în ciuda unui gol excelent al lui Jonathan Viera.