Pariuri

Liga chineză: Changchun Yatai se lansează pentru Viera: oferă 20 de milioane

După ultimele două operațiuni pe care le-a desfășurat, Changchun Yatai din Superliga Chineză și-a schimbat obiectivul și și-a pus punctul de vedere pe Jonathan Viera, fotbalistul canar pentru care a depus o ofertă către Las Palme în care era dispus să plătească 20 de milioane de euro. Echipa galbenă ar fi respins-o și s-ar fi referit la clauza de reziliere de 30 de milioane de euro.

Echipa care a condus încă de la jumătatea sezonului trecut Chen Jingang, care a făcut o a doua etapă magnifică pentru a decola. echipa locurilor de retrogradare cu care a sosit, încercase de două ori în ultimele săptămâni urmând pe urmele a doi jucători de fotbal brazilieni.Mai întâi s-a concentrat pe fotbalistul Palmeiras, Eduardo Pereira Rodrigues, cunoscut sub numele de Dudu. Încercările nereușite l-au determinat ulterior să se uite la Talisca, care împrumutat de la Benfica militează la Besiktas, unde, la fel ca echipa sa, completează o mare Ligă Campionilor la nivel individual, în care acumulează patru goluri. Lipsa unui acord cu entitatea din Lisabona pare să-i fi transformat în țintă și să privească La Liga.

Clubul din nord-estul gigantului asiatic a făcut cunoscut grupului canar disponibilitatea sa de a plăti 20 de milioane de euro pentru Jonathan Viera, departe de clauza de reziliere care se ridică la zece milioane. Suma la care ar putea accesa Changchun Yatai, potrivit căreia clubul a venit să ofere 30 de milioane de euro pentru Talisca lui Benfica.Dacă clubul Super Ligii Chineze decide să-și crească oferta și reușește să ajungă la clauza de reziliere a fotbalistului canarian, ieșirea lui Jonathan Viera ar fi lăsată doar jucătorului. Dacă operațiunea ar fi consumată, Viera ar fi cel mai scump jucător din istoria lui Changchun Yatai care a depășit 23 de milioane de euro pe care i-a costat anul trecut Odion Ighalo.

Zinedine Zidane începe să vadă cum se clarifică panorama celor răniți la 11 zile după duelul împotriva PSG. Francezul va urca astăzi în avion spre Valencia cu Sergio Ramos și Isco, absenți de la echipa de acum o săptămână din cauza unei accidentări. “Vor fi alături Bet pariuri de noi, este foarte important pentru echipă”, a spus Zizou ieri ușurat, în special pentru revenirea centralului, care indică formația de start pentru a trage în fața duelului împotriva francezilor. Pe listă sunt Dani Ceballos și Vallejo, din cauza accidentării, iar Achraf, Llorente și Mayoral, din cauza unei decizii tehnice.

Nu vor fi surprize, a priori, la cele unsprezece de la Real Madrid. Ideea lui Zidane este să joace cu echipa sa de gală până pe 14 februarie, data marcată în calendar pentru sosirea lansată de PSG.Că Modric s-a odihnit, iar Isco a intrat în echipă ar putea fi singura noutate din echipă, dar Zidane a întors încă această posibilitate ieri.

La Madrid, jucătorii se așteaptă să continue cu dinamica pozitivă din Ligă după ultimele două victorii. Cele șapte goluri pentru Deportivo și cele patru pentru Valencia au ridicat moralul Planului A al echipei albe, care urmărește a treia victorie urmată în Ligă.

La Levante, cu ultimele înscrieri încă în faza de adaptare. Juan Ramón López Muñiz va folosi blocul care a început cursul, cu excepția lui Coke, care va acționa pe partea dreaptă. Postigo și Pier se întorc în raport cu întâlnirea anterioară, dar pierd pe Campaña și Chema prin sancțiune.

Principala noutate în unsprezece inițiali poate fi revenirea la proprietatea biletului Mozzartbet lui Roger mai mult de opt luni mai târziu.Armașul vine din depășirea unei leziuni anterioare a ligamentului cruciat al genunchiului stâng și a adăugat deja minute la Villarreal și a completat întreaga parte a doua în Riazor. López Muñiz vă poate oferi alternativa așa cum s-a văzut ieri în timpul antrenamentului.

În ceea ce privește mediul, fiecare vizită de la Madrid la Orriols este una completă în feudo granota. Biletele au fost vândute în urmă cu două săptămâni, iar ieri ultimele 200 disponibile au fost scoase la vânzare datorită lansării locurilor de către abonați.