1xbet

Optiuni de pariere cu handicap: in aceasta optiune, un pariu cu handicap obisnuit poate nivela terenul de joc intre doua pariuri. Exista, de asemenea, pariuri cu handicap din Asia care elimina rezultatul extragerii ca o posibilitate a unui meci declarat.

Alte tipuri de piete de pariuri includ pariurile viitoare, care sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de pariuri Ante-Post. Aceste pariuri pot include pariuri care sunt plasate pe meciuri care vor fi jucate la datele ulterioare, cum ar fi pariurile plasate la Cupa Mondiala 2022. Sansele acestei optiuni de pariere sunt foarte mari. Altii includ pariuri pe lant, anti-acumulatori, pariuri multiple, pariuri pe brevete si pariuri norocoase.

Introducerea sectiunii de pariuri live pe piata sportului a adus pariurile sportive la un nivel cu totul nou. Sectiunea de pariuri live permite jucatorilor sa plaseze pariuri ori de cate ori doresc dupa inceputul meciului unui sport. In sectiunea de pariuri live, sansele par sa creasca in functie de timpul ramas pe meciuri sau alte evenimente din meci.

1xbet ofera o selectie larga de cote competitive pentru jucatorii lor; acestea includ cote americane, fractionale, decimale, malaeziene si Hong Kong. Cel mai important lucru aici este insa faptul ca aceasta casa de pariuri este cunoscuta la nivel mondial pentru cote foarte mari. Compania rusa ofera valori atractive pentru aproape toate pietele disponibile.