Hochei pe gheata

Pregătirile de hochei: Kladno din nou sărac, Liberec a câștigat asupra lui Khabarovsk

Începutul celei mai înalte competiții Kladno din nou, cu Jaromir Jagr în linie, după debula internă de marți cu Pilsen 2: 8, a pierdut din nou în Karlovy Vary 1: 7. Zlin a pierdut în fața lui Kometa Brno 1: 2, iar Vitkovice a câștigat cu 7: 3 la Znojmo. După ce a pierdut în Belarus Soligorsk (1: 2), rusul Novokuznetsk (prelungit 3: 4) și câștigarea echipei finlandeze, KooKoo Kouvola (3: 2), a reușit împotriva lui Amur.

Patru contra patru scoruri Michal Birner și 97 de secunde înainte de sfârșitul celei de-a doua perioade, Radan Lenc s-a ajustat la 2: 0. 45 de ani.Tomáš Zohorna a scăzut scorul, dar Tomáš Filippi și Jan Ordoš, care au transformat lovitura de pedeapsă, au asigurat rezultatul.

Třinec, care va fi la Pelicans Lahti vineri, 30 august, după ce a câștigat asupra lui Kometa Brno (5: 2), în Frýdek-Místek (4: 1) și pe Cometul de gheață (6: 3) a eșuat pentru prima dată. După golurile lui Lukáš Klimek și Jan Knotek, Steelers au pierdut în minutul 32 0: 2. Orele suplimentare au fost forțate de Štěpán Novotný și Patrik Hrehorčák, care s-au stabilit la 57:56. După 74 de secunde de instalare, Petr Strapáč a decis.

Pilsen, care găzduiește Hämeenlinna într-o săptămână, a jucat și el al patrulea duel pregătitor, iar pe gheața partenerului Klatovy a urmat victoria pe gheața lui České Budějovice (2: 1) și Kladno acasă. (5: 2) și exterior (8: 2).Petr Eret, un atacant, a luat parte la tunurile din Klatovy. După prima perioadă, energia a fost 5: 0. Tomas Knotek a marcat, cinci împotriva a trei Ondrej Beranek, în avantajul clasic continuu Vaclav Skuhravy și de două ori înapoi Matej Stritesky, care a profitat și de avantajul numeric. au înregistrat o creștere a managementului energiei datorită lui Peter Koblas. Brendan O’Nonnell a corectat jocul de putere pentru Kladno. Adam Raška a avut ultimul cuvânt în minutul 37 contra cinci.

Cometa din Zlín a transformat meciul în a treia perioadă.A fost învinsă de Antonín Honejsk, care a marcat în slăbire după 32 de minute. Jakub Orsava și Lukáš Kucsera au succedat Kometa.

Dominik Lakatoš, purtând un hat-trick, a strălucit în tricoul lui Vítkovice într-un duel cu EBEL Znojmo.