Betano

Este posibil sa va inregistrati un cont prin intermediul site-ului mobil?

Da, acest lucru este posibil. Daca nu aveti un cont cu Betano, atunci puteti crea unul prin intermediul site-ului lor mobil.
Cat de sigur este site-ul mobil al Betano?

Site-ul Betano este sigur pentru fiecare jucator, ei folosind cea mai buna tehnologie de criptare de pe platforma lor pentru siguranta si linistea sufleteasca care joaca cu ei.

Pariurile mobile sunt disponibile la Betano?

Da, pariurile live sunt disponibile chiar si pentru jucatorii de telefonie mobila.

Ce sporturi sunt disponibile pentru a paria la Betano?

Exista o multime de sporturi pe care poti paria in timp ce la Betano, acestea sunt fotbalul, rugby-ul, formula 1, cursele de cai, snooker-ul, hocheiul pe gheata, baschetul si baseball-ul intr-o multitudine de altele.

Pariul meu va fi afectat daca pierd brusc conectivitatea la internet?

Aceasta nu ar trebui sa fie o problema. Atunci cand internetul esueaza, toate informatiile vor fi stocate in contul dvs., iar la intoarcere, nimic online nu va fi bine. Daca se intampla ceva, contactati echipa de asistenta si va veti ajuta.

Trebuie sa am un cont desktop si mobil?

Nu trebuie sa aveti doua conturi. Ai nevoie de un singur cont pentru a paria sau reda de pe computerul de pe desktop si de pe dispozitivele mobile.

Exista o aplicatie Android sau iOS?

Betano este inca pentru a dezvolta o aplicatie dedicata pentru platformele lor. Asta inseamna ca puteti accesa platforma numai din browserele mobile Android sau iOS.