Fotbal

Malaga: Spindles: “Vom închide al optulea semnarea imediat”

Șapte completări, șase ieșiri, o retragere federativă (Gönen), o schimbare de antrenor…și o semnătură finală care urmează să se închidă. Măsuri disperate pentru un Malaga care s-a mutat – și continuă să facă acest lucru – pe piața de iarnă cu speranța de a îmbunătăți calitatea unei echipe care nu a dat dimensiunea în ceea ce am fost în sezon.A opta semnătură este despre bomboane.

“Același lucru regret că am spus acest lucru, dar cred că îl vom închide imediat”, a spus Mario Husillos, amintind că acordul cu Calik, jucătorul lui Galatasaray, nu a ajuns la timp, în ciuda faptului că El a fost capabil să elibereze cartea lui Cenk Gönen, dar ei vor insista să ocupe acea gaură cu o apărare versatilă.

În orice caz, directorul sportiv din Málaga a insistat că pentru mulți jucători care au venit, ei sunt cei care au fost cei care trebuie să ia castanele din foc. “Ideea este să încercăm să îmbunătățim și să vedem dacă acum suntem mai pregătiți decât până acum. Am făcut un efort titan pe această piață pentru că credem în permanență. Am analizat nevoile echipei și au fost atât de presante încât am avut deja trei jucători noi în ziua deschiderii. piațaDar baza pentru a ieși din această situație este ceea ce era deja în echipă. ”

Chiar și așa, Husillos a recunoscut că șapte sunt prea multe semnături în ianuarie.” Viitorul pieței îți marchează mișcările. Odată ce am completat ceea ce aveam nevoie, plecările au sosit. Dar sunt de acord că șapte semnături nu sunt normale, deși nu cred că este o revoluție, ci o măsură de compensare a forței de muncă. ”

În acest sens, ceea ce a cerut cel mai mult Malaga a fost îmbunătățirea complot ofensiv. “Era ceea ce ne-a fost cel mai îngrijorat, deoarece lipsea un obiectiv important. Cu problemele de calificare pe care le avem, nu a fost ușor de semnat.Acum trebuie să vedem dacă am obținut-o ”, a explicat el. declin, dar constrângerile economice sunt un obstacol brutal. “Mergeam cu puțin mai mult de un milion și jumătate pentru a merge pe piață și apoi, cu rezultate diferite, poți să te joci. Dar nu putem concura cu alte echipe – ca în Țara Bascilor – care plătesc mai puține impozite decât noi. Cred că asta este să adulteri puțin LaLiga.Am făcut totul la îndemâna noastră, dar uneori, așa cum s-a întâmplat cu Sandro, nu a fost suficient “.

Relația cu PSG

Husillos a exclus că Malaga poate deveni, așa cum au spus în Franța, o echipă de satelit PSG. “Nu am cunoștință despre asta. Dar eu spun că Malaga are un nivel și o istorie pentru a nu trebui să depindă de nimeni. Suntem conștienți că există cluburi cu mai mult nivel economic și sportiv, ne place să avem relații bune cu ele, dar Malaga este Malaga