Fotbal

Vincent Janssen, pe urmele lui Gignac

Gignacmania din Nuevo León pare să fi găsit deja un rival la nivelul său. Impactul generat de sosirea francezilor în urmă cu cinci ani în fotbalul mexican, în a doua jumătate a anului 2019 a fost umbrit acum de un olandez și în propriul său pământ. Vincent Janssen este acum senzația europeană în Sultana de Nord, el amenințând că va da concurență „Bomboro”…iar numerele o susțin.

Pentru a face o comparație, trebuie să trecem la Opening 2015, semestrul. în care internaționalul francez a ajuns în rândurile Tigrilor. În primul său turneu, el a obținut nu mai mult și nu mai puțin de unsprezece scoruri, ceea ce l-a ajutat să-și instaleze echipa în faza finală. doi dintre ei în marea finală împotriva lui Puma.André-pierre Gignac va semna apoi titlul de liga în primul său turneu din Mexic.

Janssen, la rândul său, nu a avut aceeași performanță, a trecut printr-un proces de adaptare și a reușit doar să marcheze într-un cuplu de ocazii; în înfrângerea împotriva lui Santos din ziua de meci 6 și în remiza cu Cruz Azul de la data de 11. În ciuda acestui fapt, Rayados a reușit să intre în Liguilla.

A fost în acea etapă, unde „ Toro a arătat partea lui cea mai explozivă.El a marcat două goluri în serie împotriva lui Santos și a sigilat victoria cu golul său în prima etapă a semifinalelor împotriva lui Necaxa; pe lângă faptul că a fost o adevărată durere de cap pentru America în marea finală, unde Rayados și-a semnat a cincea stea în fotbalul mexican, și prima pentru „Chente” în palmaresul lor.

Trebuie menționat că la Jucătorul olandez îi lipsește mult pentru a depăși cele două goluri marcate și cele patru titluri ale ligii sale, printre alte distincții, pe care Gignac le poartă în prezent cu studenții universitari, cu toate acestea, nu există nici o îndoială că Janssen a generat deja același impact media în primul său semestru. . Va trebui să așteptăm dacă este la îndemână la sarcină și va adăuga mai multă aromă uneia dintre ele și o rivalitate foarte intensă între Rayados și Tigres.