1xbet

1xbet case pariuri online autorizate

1xbet case pariuri online autorizate

Și dacă propunerea de 1xbet nu vă convinge, vă puteți baza pe recenziile noastre pentru a găsi oferta perfectă pentru dvs. Mai jos, vă oferim cele mai bune 5 bonusuri de pariuri de bun venit pe piață.

Pariuri bonus 1xbet bonus
Să începem vorbind despre bonusul de bun venit de 1xbet. După finalizarea procesului de înregistrare, veți avea posibilitatea de a dubla valoarea primei depuneri. Plătind o sumă minimă de 15 EUR în noul dvs. cont, de fapt, veți avea dreptul la un bonus de bun venit egal cu 100% din acest depozit, până la maximum 50 €. Bonusul de bun venit de 1xbet este, după cum vă imaginați, sub rezerva anumitor termeni și condiții, pe care le case pariuri online autorizate vom rezuma în paragraful următor.

Bonus de bun venit – termeni și condiții
Promoția curentă de bun venit oferită de 1xbet este rezervată exclusiv clienților care, în această perioadă, vor deschide un nou cont de joc și vor face primul depozit cu o sumă minimă de 15 €. Pentru ca depunerea să fie valabilă în scopurile promoției, plata trebuie făcută printr-una din următoarele metode de plată: Skrill / Moneybookers, Paypoint, Neteller și Paysafe Card. Dorim să specificăm că, ulterior, pentru a retrage bonusul, va trebui să utilizați același instrument de plată pe care l-ați selectat pentru a face prima depunere.

Note:
Amintiți-vă întotdeauna să verificați cu atenție Termenii și condițiile ofertelor de pariuri și bonusurilor.

Pentru a putea fi retras, suma totală a bonusului trebuie redată de cel puțin 8 ori la evenimentele cu o cotă de cel puțin 1,50, fără a ține cont de pariurile rambursate sau anulate. Rețineți că, în cazul în care nu îndepliniți cerințele de redare în acest termen, întreaga valoare a bonusului acumulat va fi definitiv zero. Veți putea monitoriza toate mișcările valide în scopul contorizării bonusului și a valorii totale acumulate în zona site-ului rezervată contului dvs. personal, la rubrica „SECȚIUNEA BONUS”. Pentru mai multe informații despre termeni și condiții legate de bonusul de bun venit de 1xbet, vizitați pagina oficială de case de pariuri și faceți clic pe secțiunea „Promoții”, la „Promoții sportive”, „Bonus de bun venit”.

Cum să obții bonusuri de pariuri de 1xbet
Totul despre bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet
1xbet bonus de pariuri de bun venit
După cum am menționat mai sus, pentru a primi bonusul de bun venit la pariuri de 1xbet, trebuie să finalizați procesul de înregistrare. A face este foarte simplu. Accesați pagina principală 1xbet.it și faceți clic pe butonul “Înregistrare” din partea dreaptă sus. În acest fel, veți accesa formularul de înregistrare, unde va trebui să completați toate câmpurile obligatorii (marcate cu un asterisc).

Vi se va cere să introduceți datele dvs. personale, datele de acces la noul cont de joc 1xbet, datele de contact și informațiile referitoare la documentul de identitate, necesare pentru verificarea contului.

Înainte de a continua, vi se va cere să acceptați termenii și condițiile, politica de confidențialitate, contractul și răspunderea penală. Puteți vizualiza aceste documente făcând clic direct pe numele lor. După finalizarea înregistrării, puteți continua plata primei dvs. depuneri, care trebuie să ne amintim trebuie să aibă o valoare minimă de 15 € și să primiți bonusul de bun venit egal cu 100% din suma plătită.

Opinia noastră
Avantaje X Dezavantaje
Bonus de bun venit până la 50 € Suma min primul depozit necesar (15 €)
Termeni și condiții simple de respectat. Restricții privind metoda de plată

În opinia noastră, bonusul de pariuri de bun venit oferit de 1xbet este o alternativă valabilă printre numeroasele opțiuni disponibile pe net. Posibilitatea dublării primului depozit plătit în noul cont va atrage cu siguranță toți cei care intenționează să facă o depunere cu o anumită valoare, chiar dacă vă reamintim că bonusul maxim care poate fi obținut nu poate depăși 50 EUR. În plus, bonusul de primire de 1xbet nu este supus unor termeni și condiții deosebit de restrictive, de aceea va fi foarte apreciat și de utilizatorii care caută bonusuri ușoare pentru obținerea și răscumpărarea.