Volleyball

Nu mai e barăciune. Šternberk schimbă jucători de volei și antrenori

Se va baza în principal pe competiții străine testate legal, dar nu demisionează de la obiectivul său de educație a talentelor pe termen lung. Din actualul cadru Šternberk, fanii clubului din cel mai mic oraș extraligă nu vor mai vedea înregistrătorii Eliška Ticháčková și Anghelina Mirčeva, asistentele Lenka Oborná și Svitlana Švanská, blocantele Eva Hudylivová și Caroline Dias Godoi B și versatila Sandra Kotlabová. >

Noul antrenor principal Jan Drešl, care la sfârșitul sezonului trecut a fost înlocuit temporar de un handicapat Vladimír Sirvona la sfârșitul sezonului, are sarcina de a pregăti o nouă echipă pentru viitoarele lupte extra-ligii.El va fi asistat de asistentul Lukáš Miček, provenit de la Prostějov, unde a ocupat aceeași poziție. Prin urmare, doar cinci jucători din echipa Sokol rămân în echipa Sokol – Veronika Schandlová, înregistrătorii Viktorie Gogová și Natálie Zemánková, blocanta Ema Kneiflová și Libero Denisa Kulová.

< p> Recent, ele vor fi înregistrate de Nicole Šmidová din Prostějov, dansatoarea americană de la suedeză Degerfors Amanda Sifferlen, universitarul belarus Aleksandra Karabinovič, care a lucrat anterior la Atlanta Baranovichi și ultima la Prešov, dansatoarea poloneză Gabriela Mazurová de la Mazovia Varșovia și de la același club American Bloc Loren Kofie.

Se mișcă goi cam Denisa Dosoudilová și blocantul Eliška Kořínková.

„Întăririle străine au fost implicate în competiții europene și credem că experiența lor va fi valabilă în liga cehă.Întrebarea este, desigur, cum joacă împreună și dacă vor lucra în echipă. Dar vom ști acest lucru doar în pregătirile care încep în august și în primele meciuri ”, contemplă Drešl. an. În ea, secțiile sale au apărat calitatea de membru al elitei în baraj.

„Am dori să uităm asta cât mai curând posibil. A fost o presiune uriașă asupra tuturor și o experiență minunată pentru mine personal.În acest an, însă, am dori să evităm ceva similar, obiectivul principal este salvarea ”, subliniază Drešl. Am adus jucători cu adevărat promițătoare, surorile Zuzana și Nikola Látalová de la Uherské Hradiště și, de asemenea, Karin Lazárková, de la Znojmo. Cred că vom auzi din nou aceste nume. ”