Uncategorized

Talking Horses: curse s-ar putea să revină, dar este departe de a funcționa ca de obicei

Ziua a doua a revenirii cursei de la suspendarea de șase zile după focarele de gripă ecvină din Cheshire și Newmarket vor atrage mult mai puțină atenție.Cele 22 de grajduri, majoritatea din nordul Angliei și Scoției, care erau încă „blocate” și nu au putut trimite alergători la întâlnirile de miercuri, li s-a oferit acum curajul de reluare și curtea lui Donald McCain, unde șase cai au dat rezultate pozitive la cabaline gripă, este acum singura operațiune de săritură care nu mai este în acțiune.

Chiar și o privire superficială pe cărțile zilei arată, totuși, că cursele nu sunt nici măcar aproape de a „reveni la normal” și că cu privire la efectele opririi și, în special, noua regulă de șase luni a Autorității Britanice de Cai Horseracing, cu privire la gripele gripale, va fi resimțită pentru ceva timp.

Întâlnirea Kelso Morebattle Hurdle, cea mai prestigioasă echipă a sa din sezon cu 100.000 de lire sterline în fondul de premii, a atras doar 40 de alergători și 13 dintre aceștia sunt în bara de protecție la sfârșitul cărții.Între timp, urmărirea zilei, în același timp, Malcolm Jefferson Memorial Chase, a fost salvată de la a deveni un walk-over pentru Definitly Red doar atunci când Stuart Coltherd, antrenorul singurului său oponent căpitanul Redbeard, a primit permisiunea de a relua operațiunile miercuri seara. Ghid rapid Urmăriți sportul Guardian pe rețelele sociale Afișați Ascunde

Căpitanul Barbă Roșie va ridica aproape 5.000 de lire sterline pentru conexiunile sale, dacă va reuși să ocupe locul al doilea în spatele lunii cote-definitiv Definitly Red și 15.000 de lire sterline în eveniment improbabil în care reușește să învingă un adversar care are aproximativ o piatră în mână în evaluări.Concurentul de la Cupa de Aur a lui Brian Ellison ar trebui să-l vadă cu ceva de rezervă, în timp ce We Have A Dream (2.25), a cărui campanie juvenilă neînvinsă a inclus o victorie de gradul unu la Aintree, ar trebui să fie suficient de bună pentru a-și vedea trei rivali în Morebattle, în ciuda faptului că după ce nu a reușit să înregistreze o victorie în trei începuturi în acest sezon. Înscrieți-vă la The Recap, e-mailul nostru săptămânal cu alegerile editorilor.

Noua regulă de șase luni pentru boosterele de gripă a avut un impact asupra câmpurilor de la și celelalte întâlniri de sărituri ale zilei, cu doar 28 de alergători care urmează să meargă să posteze la Leicester și 42 pe card la Fontwell Park.Unii antrenori, printre care Paul Nicholls și Alan King, au dat lovituri de gripă întregului șir în ianuarie ca o chestiune de rutină, dar o mulțime nu și, ca rezultat, nu vor putea să alerge o parte sau, probabil, majoritatea, cailor lor pentru cel puțin șapte zile obligatorii după un rapel și, în multe cazuri, cel puțin o săptămână sau două după aceea. drumul său prin sistem în timp ce, în viitor, presupunând că noul regim rămâne în vigoare, se pare că dimensiunile câmpurilor peste sărituri la sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie ar putea fi reduse.

Câmpurile reduse de la Leicester au la Cel mai puțin a produs noutatea unei urmăriri cu handicap, în care toți cei trei alergători au în prezent prețul maxim la 2-1, oferind o carte perfectă de 100 buc.Presupunând că nu se termină ca o căldură cu trei căi, Northern Beau (2,50) s-ar putea dovedi a fi alegerea lor, în timp ce Bullfrog (3,45) și Sartorial Elegance (4,20) fac cel mai mare apel pe card la Fontwell. Dimensiunile câmpurilor sunt mult mai puternice pe Flat la Chelmsford City, unde Gas Monkey (7.30) și Tobeeornottobee (6.30) au șanse solide la prețuri.Ghid rapid Sfaturi de curse pentru joi, 14 februarie Show Hide

Un incident grav la Kempton săptămâna trecută în care un jockey a fost rănit și calul său a suferit o accidentare fatală, a dus la un război de cuvinte între Autoritatea Britanică de Călărie și Professional Jockeys ‘Association ieri, cu PJA acuzat că a făcut o declarație care a fost „deliberat provocatoare” și fără „nici o bază de fapt”. muntele Beehaar îl tăie pe locotenentul Conde, condus de Charlie Bennett și căzu. Ulterior, Bennett a fost interzis pentru 12 zile după ce administratorii locali au decis că a fost vinovat de călărie neglijentă.Schimbul acrit de ieri a urmat știrea că apelul lui Bennett împotriva interdicției a fost confirmat de comisia disciplinară a BHA.

Paul Struthers, șeful executivului PJA, a declarat într-o declarație că, în opinia sa, hotărârea inițială era „ palpabil greșit ”și că acest lucru a fost„ atât de evident încât am invitat BHA să anuleze constatarea – ceea ce ar fi evitat deloc necesitatea unei audieri a comisiei disciplinare ”.

Struthers a adăugat:„ Acesta a fost un decizie și este profund preocupant să vină atât de curând după introducerea noului sistem de administrare al BHA [la 1 ianuarie].Nu putem să nu credem că este o decizie care nu ar fi fost luată niciodată în vechiul sistem. ”

În răspunsul său, BHA a declarat că sistemul său de apel s-a dovedit a fi eficient, adăugând că „Sugestia că decizia inițială – înseamnă că noul model de administrare eșuează este deliberat provocatoare și nu are nicio bază de fapt”.