Uncategorized

Mauricio Pochettino se uită la House of Cards pentru sfaturi despre viața de la Tottenham

Pochettino iubește drama prezidențială din SUA. Emisiunea Netflix prezintă intrigi, înșelăciune, nemilos și promisiuni încălcate, cu câteva dezastre de relații publice. Cum ar putea Pochettino să se raporteze la asta?

„Este similar, nu?” Pochettino a spus zâmbind, când a fost întrebat dacă House of Cards reflectă viața de la Spurs, unde noul proiect al stadionului a devenit un spectacol complet consumator. „Reprezintă foarte bine uneori cum suntem. Fotbalul este atât de politic și merge în această direcție. Este ficțiune, dar o puteți traduce în multe afaceri – [lucruri] care se întâmplă.

„Avem un sezon ciudat, dar arăt atât de fericit, deoarece am început noul sezon al House of Cards. Am urmărit luni trei episoade. Am învățat multe din această serie.Îl recomand ”. Cel mai îngrijorat [de stadion] este Daniel Levy. Este atât de dureros pentru el Mauricio Pochettino

Pochettino a fost împiedicat de probleme de la începutul pre-sezonului, multe dintre ele fiind legate de întârzierile în revenirea la terenul reconstruit de pe site-ul White Hart Lane . Este ciudat să credem că clubul a menținut pe tot parcursul sezonului trecut că stadionul va fi gata în august. Acum va fi cel mai devreme la jumătatea lunii ianuarie.

Spurs se va confrunta marți seara cu PSV Eindhoven la Wembley într-o importantă egalitate în Liga B a Ligii Campionilor și este supărător terenul este într-o stare atât de proastă, deși Pochettino a spus a arătat mai bine decât la Manchester City luni trecute.

Pochettino a fost amintit de sloganul publicitar pe care clubul l-a folosit la începutul sezonului.Se lăudaseră că noul teren va fi „singurul loc pentru a urmări Liga Campionilor la Londra” – o săpătură la rivalii lor Arsenal și Chelsea, care au ajuns doar la Europa League. Spurs știe că, după toate probabilitățile, vor trebui să învingă PSV și Internazionale la Wembley și apoi Barcelona la Camp Nou pentru a-și menține campania Ligii Campionilor în viață. Facebook Twitter Pinterest Tottenham s-a lăudat că noul lor stadion neterminat va fi „singurul loc pentru a urmări Liga Campionilor din Londra”. Fotografie: Steven Paston / PA

„Suntem cu toții dezamăgiți că nu jucăm Liga Campionilor în noul stadion, dar nu a fost în mâinile noastre să o livrăm”, a spus Pochettino. „Când construiți o casă sau o extindere, este întotdeauna dificil de spus când va fi terminată.Am avut probleme și a fost întârziată, întârziată, întârziată. Xherdan Shaqiri de la Liverpool a părăsit meciul Steaua Roșie pentru a evita „distragerea atenției”. , de asemenea. Fiecare zi care merge mai departe este mai scumpă pentru club, dar persoana care este cel mai îngrijorată și mai rău este președintele [Daniel Levy]. Este atât de dureros pentru el. Tot ce putem face este să ajutăm câștigând jocuri. Dacă putem câștiga împotriva PSV și avem posibilitatea de a merge la etapa următoare, atunci poate că putem juca în martie în Liga Campionilor din Londra. ”

S-a observat că Pochettino nu a spus„ în noul stadiu”. El a exprimat anterior convingerea că clubul va fi in situ până la Crăciun.Nu mai face predicții.

Echipa lui Pochettino a fost afectată de o serie de meciuri istovitoare – jocul PSV va fi al patrulea în nouă zile – și accidentările au crescut. Pochettino a spus că a scăzut la „18, 19 jucători”, cu cele mai pronunțate probleme la mijlocul terenului, unde Eric Dier, Mousa Dembélé și Victor Wanyama sunt în afara. Jan Vertonghen și Danny Rose sunt, de asemenea, răniți. Hugo Lloris este suspendat.Dele Alli, care s-a întors săptămâna trecută din cauza problemelor de hamstring, nu este 100%. Înscrieți-vă la The Fiver, e-mailul nostru gratuit zilnic de fotbal. afectarea oaselor, dar poate avea o problemă cu ligamentul. “Vom ști mai bine după scanare”, a spus Pochettino.

Wanyama a lovit miercurea trecută la West Ham în Cupa Carabao la genunchiul său bun, mai degrabă decât la cel rău. S-a antrenat luni și ar putea fi disponibil la Crystal Palace sâmbătă.