Uncategorized

Giganții care se încadrează din Superliga Leeds Rhinos au această senzație de scufundare

Asemănările dintre rinocurile de astăzi și acea parte retrogradă United sunt uimitoare și încep de sus. După ce 24 de ani de domnie a lui Matt Busby ca manager s-a încheiat în 1969, United a trecut prin patru manageri în anii care au dus la retrogradare.Leeds, antrenat de doar trei bărbați de-a lungul erei lor de aur, au avut mai mulți antrenori la cap decât cel din anul trecut, culminând cu numirea lui Agar ca urmare a demiterii lui Dave Furner la începutul acestui an.

O cifră de afaceri ridicată de jucătorii, însoțiți de recrutarea inferioară, au contribuit, de asemenea, la declinul lui Leeds. „Nu a fost suficient de bun de când Kevin Sinfield și Jamie Peacock au plecat după succesul grav din 2015”, spune Peter Smith, corespondentul ligii de rugby din Yorkshire Evening Post de aproape două decenii. „În timp ce rivalii lor s-au consolidat, Leeds s-a bazat pe semnăturile proiectului și tinerii cu un succes limitat.Marea finală din 2017 s-a impiedicat de fisuri. ”

Sinfield conduce acum operațiunea de rugby a lui Leeds, revenind anul trecut, dar jucătorii au părăsit Leeds, precum și cei care au sosit, care fac predicția lor cu atât mai dureroasă.

Rinocerii au căzut pe fundul tabelului după victoria lui Hull KR împotriva lui Hull FC. Această echipă câștigătoare Rovers a inclus trei jucători care au câștigat marea finală cu Leeds în urmă cu doi ani, printre care Matt Parcell, cârligul care a marcat încercarea câștigătoare joi, având permisiunea de a părăsi Leeds în împrumut cu 48 de ore mai devreme.

Mișcarea Parcell face parte dintr-o încercare disperată a Leeds de a-și reîmprospăta echipa din nou.O tranzacție cu bani în plus a dus la sosirea lui Robert Lui de la Salford, în timp ce Shaun Lunt, câștigător al Grand Final cu Leeds în 2012, a schimbat cluburile cu Parcell. Ambii își vor face debutul duminică împotriva catalanilor. Că Lui va purta tricoul nr 40 subliniază lipsa de consecvență la un club care a fost dominant. “Am o sarcină de făcut, dar nu o pot face singură: va lua întreaga echipă”, spune Lui.

Din fericire pentru Leeds, probabil, cele șapte echipe de jos sunt împărțite cu doar șase puncte, făcând orice fel de revenire sub formă în ultimele 10 săptămâni suficiente pentru a asigura supraviețuirea.

Problemele Leeds sunt totuși mult mai adânci. Antrenorul Angliei, Wayne Bennett, un angajat RFL, s-a prezentat în mod inexplicabil la o sesiune de antrenament la Rhinos săptămâna trecută pentru a oferi îndrumări.Asta a cauzat fricțiuni între părți în lupta cu câinii de retrogradare.

Desigur, în 1974, s-a spus că retrogradarea a fost cel mai bun lucru care i s-a întâmplat lui United, un catalizator pentru perioade mai luminoase.

< p> Totuși, suporterii Rhinos vor spera cu siguranță că nu doresc același rezultat în 10 jocuri.