Uncategorized

Eddie Jones găsește un trio din ultimul rând care cântă din aceeași foaie de melodie

A funcționat. Haskell a răspuns bine la bățul pe care i l-a dat Jones, Vunipola la sprijinul pe care l-a oferit și Robshaw doar și-a lăsat capul în jos și a continuat dovedind că toată lumea greșește. Au început împreună în șapte dintre următoarele opt teste ale Angliei. Clifford a fost pe bancă și pentru șase dintre acele jocuri. Iar Anglia i-a câștigat pe fiecare dintre ei. Fuga lor împreună s-a întins prin Grand Slam în 2016 și primele două jocuri ale turneului de vară în Australia, când Haskell și-a rănit glezna. Trei ani mai târziu, trio-ul a început încă mai multe teste sub Jones decât orice alt combo pe care l-a folosit.

Problema este că cei trei nu au mai jucat împreună de atunci și nu sunt atât de probabil din nou, fie.Și abia acum Vunipola se joacă cu Tom Curry și Mark Wilson, se simte de parcă Jones a găsit o unitate din spatele rândului cu care este mulțumit. Între timp, a ales 15 jucători în 21 de combinații diferite pe rând în 28 de teste. O parte din această inconsecvență a fost cauzată de leziuni, altele de fluxurile și refluxurile de formă, dar este adevărat și că multe dintre acestea s-au datorat faptului că Jones arunca în jur jucători care puteau face tot ce le cerea. După ce Haskell s-a accidentat, totul s-a complicat destul. Clifford a suferit o accidentare gravă la umăr la începutul anului 2017, un altul mai târziu în acea vară și nu a mai făcut echipa de atunci. Ceilalți jucători pe care Jones i-a avut în jur au fost Teimana Harrison și Matt Kvesic, care au jucat un joc, testul unic de vară împotriva Țării Galilor din 2016 și nu a mai fost ales din nou.Harrison a intrat în locul lui Haskell în cel de-al treilea Test împotriva Australiei și a durat o jumătate de oră înainte ca Jones să-l scoată din nou. A mai alergat în toamna aceea și asta a fost.

Orice căuta Jones, nu o găsise încă. Până în primăvara anului 2017, Jones începea să pară un pic disperat. Cânta la Maro Itoje la nr. 6 și își amintise de Tom Wood la nr. 7. Un an mai târziu, el a făcut un cerc complet și l-a pus pe Robshaw înapoi pe deschidere, cu Courtney Lawes jucând pe blindside. Cu Vunipola și Nathan Hughes răniți, Sam Simmonds a intrat în noul nr. cele mai bune întâlniri de-a lungul anilor Citește mai mult

Curry și Underhill au fost întotdeauna văzuți ca bărbați care vin.Wilson, în vârstă de 29 de ani, a fost adevărata revelație. Antrenorul scrum al Angliei, Neil Hatley, îl descrie ca un „jucător de lipici”, cineva care leagă echipa. „S-a dezvoltat masiv de la debutul său în Argentina”, spune Hatley, „cred că a devenit o amenințare mai autentică ca purtător de mingi. „Apărător, a fost întotdeauna foarte bun și își pune capul peste minge. Și el este o amenințare braconieră. ” Dar simțiți că nu doar talentul pe care îl are Wilson este cel care îl atrage pe Jones, ci atitudinea și etica sa de lucru. Acest lucru este valabil și pentru Curry. Defalcarea: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby.

Jones este un antrenor implacabil și îi cere multor jucători, prea mult pentru unii.Dar Wilson, spune Hatley, este „genul de tip cu care vrei să lucrezi, iar jucătorii vor să se joace cu el, din cauza modului în care abordează în fiecare zi”. Hatley spune că a existat un moment în jocul Angliei împotriva Irlandei când „vin împreună într-un grup și el a rătăcit și a spus doar:„ Cât de bine este asta? ”” . La fel ca Haskell și Robshaw înainte de ei, le este foame după asta. Se pare că Jones a găsit câțiva jucători care muncesc la fel de mult ca el. Facebook Twitter Pinterest Billy Vunipola (stânga) și Tom Curry după ce au obținut victoria în Irlanda. Fotografie: David Rogers – RFU / Colecția RFU prin Getty Images