Uncategorized

Ben Foden: „Orice se publică despre mine nu este niciodată foarte bun”

„A fost probabil un moment bun să vin la New York”, spune Ben Foden, „pentru că m-a îndepărtat de mass-media britanică.”

Se prinde singur și râde. Iată-l, bând cafea la colțul Bowery și Bleecker…cu mass-media britanică.

Am vorbit despre primele câteva săptămâni ale fundașului Vânzător, Northampton și Anglia cu Rugby United New York și despre Rugby-ul Ligii Majore, în care RUNY sunt una dintre cele nouă echipe profesionale. De ce fanii europeni ar trebui să-și dea drumul la Liga Majoră Rugby? Martin Pengelly Citește mai mult

Foden este entuziasmat de o victorie de deschidere în San Diego și de o călătorie în New Orleans.El discută cu bucurie standardul de joc – „topul Campionatului” – și provocarea de a începe cu cinci jocuri pe șosea la rând.

New York nu este potrivit pentru sportul în aer liber până cel puțin la jumătatea lunii martie și parțial ca urmare, jucătorii RUNY sunt mereu în mișcare: greutăți în Long Island City, antrenament în interior în Brooklyn, activități promoționale în Manhattan. Jocurile de acasă vor fi la un stadion în Coney Island, iar Foden s-a înscris timp de doi ani jucând și antrenând. tabloide.Vara trecută, titluri mari au anunțat despărțirea lui Foden de Una Healy, o dată din grupul The Saturdays și mama celor doi copii ai săi.

„În momentul de față, tot ceea ce a fost publicat despre mine nu este niciodată foarte bun”, spune el. , „Și pe bună dreptate, pentru că eu am fost cel care a comis adulter.

„ Dar, în același timp, nu a fost singurul motiv pentru care am divorțat. Nu este ideal, dar suntem foarte amabili, trecem prin asta. Nu suntem primii oameni din lume care divorțează. Avem doi copii mici pe care îi adorăm. ”

Există o experiență familiară tuturor celor care vin să locuiască la New York: un moment printre turnurile din districtul financiar, să zicem, sau rătăcind prin centrul orașului, când enormitatea extraterestră a locului se scufundă brusc.Foden, care trebuia să fie aici cu soția și copiii lui, recunoaște o versiune extrem de concentrată. Acesta nu este un sat în afara Northampton. A fost în SUA trei săptămâni, a zburat deja pe coasta de vest și a revenit pentru un joc și mai sunt multe călătorii lungi: Seattle, Houston, Austin, Colorado, Utah, Toronto.

Există un sentiment că Foden, cu toată încrederea și convingerile sale mediatice, ar fi putut fi puțin surprins de toate. În timp ce vorbim, zăpada de afară se transformă în ploaie înghețată și recunoaște că a împachetat doar o haină. Adevărații newyorkezi poartă câte trei.Facebook Twitter Pinterest Ben Foden: „Este greu pentru că sunt departe de fiul și fiica mea, dar știu că se află într-un mediu minunat și iubitor.” Fotografie: Harry Britt / RUNY

„Este greu pentru că Sunt departe de fiul și fiica mea ”, spune el, oftând. „Știu că sunt într-un mediu minunat și iubitor alături de Una, pentru că este o mamă grozavă. Nu ne certăm niciodată despre asta. ”

Rețelele sociale sunt în joc și, spune el, el și fostul său nu se ceartă despre prea multe, chiar și recentul caz mortificator în care Soarele și-a publicat profilul de la Bumble, un site de întâlniri pe internet.

„Vă voi spune povestea reală din spatele asta”, spune el, cu un râs puțin mai caustic. „Am luat-o pe Una de la aeroport la câteva săptămâni după ce am fost aici pentru prima dată și am cam glumit despre întâlniri.Așa că am încărcat Bumble și am făcut profilul împreună, glumind. Și apoi mi-am dat seama că se întâmplă ceva neobișnuit și a doua zi a fost peste tot în hârtie.

„Nu este ideal, dar măcar pot râde despre asta și mai ales cu Una. Dacă nu ar fi știut despre asta, văd că ar fi fost un cuțit în spate. Dar ne-am dat peste cap, așa că putem râde și ea poate să mă numească un pic idiot. ” Ghid rapid Urmăriți sportul Guardian pe rețelele sociale Afișați Ascunde

Este un subiect brut și ne aflăm într-un loc public, un fotograf planând și făcând fotografii.Dar puțini oameni se întorc și cei care probabil nu știu că bărbatul cu espresso a câștigat 34 de capace pentru Anglia, a mers la Cupa Mondială din 2011 și a câștigat Premiership-ul cu Northampton.

Există totuși un sens Candoarea lui Foden nu este în întregime produsul noului său anonimat. James Kennedy, proprietarul irlandez al RUNY, este foarte conștient de faptul că pentru a obține succes pe piața saturată din New York are nevoie de personaje și povești pentru a le vinde.În cuvintele sale, într-un oraș notoriu franc, asta înseamnă să ai jucători „deschiși și transparenți cu mass-media și care să spună ce naiba are în minte”. Major League Rugby: New York și Toronto extind acoperirea în sezonul doi Citește mai mult

Evident, Kennedy a găsit una dintre acestea și o parte din planul său este să-l folosească pe englez ca față a francizei, un „influencer” în cuvintele lui Foden care își poate construi propriul brand în timp ce construiește cel al clubului. Jucătorii RUNY sunt încurajați să ia mijloace de transport în comun, să vorbească cu oamenii despre echipă, MLR și ei înșiși. Râzând, Foden spune că James Haskell, un fost coechipier din Anglia, gregar, s-ar fi potrivit bine.

De asemenea, râde despre o apariție viitoare, în Marea Britanie, la o ediție de celebritate a serialului de realitate SAS Who Dares Wins .Pentru a-l împușca, în urma despărțirii sale de Healy, a „dispărut în Chile timp de nouă zile pentru a mă face să trec cu adevărat”. Printre cei care au trecut prin el cu ciclistul olimpic Victoria Pendleton, cineva din Made in Chelsea și fosta deputată conservatoare Louise Mensch, ea însăși newyorkeză.

În urma procesului său auto-provocat de către tabloid, așa este noua realitate a lui Foden: o călătorie în necunoscut urmată rapid de alta, pe terenul de rugby și în afara acestuia. Defalcare: înscrieți-vă și primiți e-mailul săptămânal al uniunii de rugby.