Uncategorized

Anglia, Joe Root, simte durere în practică pentru al doilea test din Indiile de Vest

Kemar Roach, cel mai înșelător, a fost cel care a completat prima comandă a Angliei în timpul celor 77 de ani din Barbados, înainte de surprinderea lui Roston Chase cu opt portițe în a doua repriză. Dar Gabriel, cel de-al treilea 3ft din Trinidadian, a produs cele mai ostile explozii și, cu cinci ghișee împotriva Bangladeshului pe acest teren anul trecut, ar putea fi amenințarea celui de-al doilea Test care începe joi. Ben Foakes spune că el și Anglia știu că trebuie să se îmbunătățească. în al doilea test Citiți mai multe

În special, Root a fost asprit de Gabriel în timpul celei de-a patra și ultima zile din Bridgetown, supraviețuind unei concedieri fără o minge când un bouncer l-a încurcat și a zburat de pe mănușă în alunecări.Căpitanul Angliei nu este un bătăuș care scapă și leagănă mult – o problemă de spate de multă vreme poate fi în joc – și a lucrat din greu de atunci.

În timpul antrenamentelor de marți – în timp ce personalul de bază a lucrat la un pitch verde în mijlocul a două zile afară – Root avea câteva plase, care se confruntau mai întâi cu o serie de mingi scurte de la brațul lateral (aruncător de mingi de câine) al antrenorului de bătăi al Angliei, Mark Ramprakash. Dar a fost în a doua zi a dimineții când a suferit cele două sperieturi ale rănilor.

Gloanțele cu brațele laterale sunt administrate de majoritatea membrilor echipei de conducere și analistul echipei, Rupert Lewis, a fost cel care a prins pentru prima dată pe mâna stângă cu o minge care se ridică în sus.Câteva clipe mai târziu, Root avea degetul mare legat de medicul echipei, Gurj Bhogal, cu antrenorul de fitness, Phil Scott, omul care a lovit. De ce cricketul Test este câștigătorul după umilirea Angliei din Antillele | Richard Williams Citește mai mult

Root a schimbat apoi capetele a ceea ce a fost o capricioasă bandă îndepărtată, luând mingi de pe umărul lui Trevor Bayliss și a apărut într-un anumit disconfort, luându-și mâna de pe liliac și scuturându-o uneori. Mai târziu a spus că totul este în regulă și nu a urmat nicio călătorie la spital.

El nu a fost singurul batist care lucrează la mingea scurtă. Singurul pitch concret din plase a fost îmbibat cu apă spre sfârșitul sesiunii, Ben Stokes scrutând o succesiune de mingi moi îndreptate spre capul lui Jos Buttler, pentru a fi evitate sau atacate.Buttler a fost a cincea victimă a lui Roach în prăbușirea primei reprize săptămâna trecută, apărând în spatele unei livrări pufoase de la brațul drept de 5ft 8in.

Rory Burns, care a marcat cel mai bine pentru Anglia în primul test cu 84 în a doua repriză, a spus: „Este evident diferit de greierul județean. Nu aveți prea mulți casieri de 90 mph care plutesc în jur. În același timp, ați dat peste băieți care au o viteză atât de mare și v-ați descurcat în trecut. A fost doar un memento că este rapid și uneori poate fi ostil.

„[Gabriel este] cel mai rapid dintre cei patru. Poate fi inconfortabil. De fapt, este destul de iscusit și nu îți dă atâtea mingi de lovit.Vrei să-l uzezi, să-l ții la bowling și vrei să-l folosească ca un fel de executor, cel care împinge atacul și încearcă să-l facă inconfortabil.

„Uneori trebuie să absorbi acea presiune și contracarează-o. Când ai făcut asta, el a făcut boluri rele și le-ai putea lăsa deoparte. Dar este vorba despre capacitatea de a absorbi multă presiune. ”

Anglia s-ar putea confrunta cu un alt bowler de 90 mph dacă Oshane Thomas, brut, dar apreciat, ia locul lui Alzarrri Joseph, a cărui stare fizică este monitorizată în timpul revenirii sale de la accidentare . Dar machiajul celui de-al XI-lea turneu este cel mai mult în dezbatere pentru a intra într-un test obligatoriu.

Burns se așteaptă ca colegul său de deschidere Keaton Jennings să-și păstreze locul – Joe Denly așteaptă în aripi și oferă leg-spin, de asemenea – în timp ce Stuart Broad se poate întoarce în locul lui Adil Rashid.Chris Woakes, care l-ar fi putut amenința pe Sam Curran pentru locul său, a lucrat doar la fitness, dar ritmul lui Mark Wood a impresionat. Dacă pitch-ul pare brusc ca un turner, Jack Leach ar putea intra în gândurile lor.