Hochei pe gheata

Hradec caută un apărător. Înțeleg că antrenorii sunt stresați, spune managerul

Când colegii săi de pe gheață s-au bucurat de mulțumire după un meci pregătitor victorios cu echipa austriacă din Viena Capitals, el a fost doar pe bancă.

spital și să facă o examinare mai detaliată a ceea ce s-a întâmplat de fapt. Tomas Linhart, unul dintre cei mai experimentați apărători ai hochei Mountfield, a subliniat situația actuală nu foarte mulțumită dintre apărători într-o echipă care a mai rămas doar trei săptămâni pentru a începe liga suplimentară.

Ieri director general al clubului Hradec Ales Kmonicek.Va trebui să aștepte următoarea, deoarece s-a alăturat spatelor care au avut probleme în ultimele săptămâni. . „Din păcate, nu știm momentul vindecării. Nu este sigur dacă va începe startul ligii suplimentare ”, a spus managerul Hradec Králové. Participantul Campionatului Mondial din acest an a intrat mai târziu la antrenamentele din vară, cu probleme care îl încetiniseră în practică și în meciuri.Începutul ligii suplimentare nu trebuie periclitat. “Ar trebui să fie bine, dar acum ar fi mai bine să se salveze”, a spus Kmonicek. Kmoníček recunoaște că clubul se străduiește să obțină întăriri cât mai curând posibil. Cu toate acestea, avem suficienți jucători sub contract pentru a ataca, probabil cineva va pleca în continuare ”, a spus managerul Hradec Králové. După plecarea de vară a căpitanului Graňák, antrenorii au acum lipsă de patru beci cu experiență.În timp ce Gaspar și Salda se obișnuiesc în continuare cu hocheiul extra-ligii, Gaspar are o lungă perioadă de recuperare după o accidentare gravă.

viitorul ”, a spus Kmoníček. Stork are deja suficientă experiență, dar a revenit la vară la Hradec pentru a solicita o poziție în cadru. într-un cadru lupta ar fi proastă. În plus, se apropie Liga Campionilor, în care dorim și noi să jucăm bine. Înțeleg antrenorii că sunt un pic stresați de situația actuală “, a recunoscut managerul Hradec Králové.