Fotbal

În schimb, fotbal stropit. Funda a rănit meciul, antrenorii au fost de acord

„Meciul nu a ajutat cu siguranță, balonul s-a oprit și a fost greu de combinat. Mai ales Pardubice, nu am încercat în această măsură ”, a recunoscut antrenorul învinsului Mýto František Dvořák. Dacă terenul ar fi mai bun, poate am putea juca mai repede ”, se gândea unul dintre antrenorii lui Pardubice, Jaroslav Novotný. Amândoi au salvat suport; Portarul Letáček, opritorul Šejvl și mijlocașii Jeřábek și Pfeifer nu au jucat pentru Pardubice împotriva ligii. pentru a dovedi calitatea altor jucători.La început a fost blocat, s-a spălat. Dar am jucat bine, adversarul nici măcar nu a tras, sau a ieșit întotdeauna din poartă ”, a arătat antrenorul Novotny după meci. 17 ore) într-un mod bun, s-au încurcat.

“Sunt atât de bucuros că avem o bancă atât de largă”, a spus el. „În cele mai multe cazuri, ei au reușit să joace complet nouăzeci de minute.Am fost îngrijorat pentru asta, deoarece cupa poate fi schimbată doar de trei ori (în divizia de cinci ori) “, a notat Dvořák.

Cu toate acestea, în ciuda terenului dificil, diferența era evidentă August, când Myto a dat afară din cupă cu o tună 5: 0 Moravian Slovan.

“Jucă campionat regional, era în pregătire și știam că va lipsi patru jucători…La fel ca noi La Moravska aveau un avantaj pe o bancă mai puternică, acum același lucru era valabil și pentru Pardubice ”, a comparat el.

Deși prioritatea pentru ambele echipe este în mod clar competiția în ligă, Pardubice acordă mult mai multă greutate Cupei decât Mýto.

“Cu siguranță am meritat să câștigăm, chiar dacă meciul nu a adus niște fotbal grozav.Ne-am îndeplinit datoria, este clar dat “, a spus Novotný. “Dar acum ne vom pregăti pentru meciul de sâmbătă cu Sokolov (de la 10.15 Pod Vinicí) pentru a confirma trei puncte de la Ústí nad Labem”, a adăugat el imediat.

„Nu l-am ascuns pe antrenorul Dvořák. „Punctul culminant al săptămânii pentru noi va fi meciul divizional cu Kutná Hora. Aici am dori să marcăm cât mai mult și să continuăm victoria la Köln “, a adăugat antrenorul.