1xbet

1xbet pariuri online

1xbet pariuri online

Cotele pariurilor sportive

Cotele de pariere sunt practic banii pe care îi puteți câștiga dacă pariul dvs. este reușit. Un exemplu practic, dacă pariați 10 euro și cotele sunt 3, dacă câștigați veți câștiga pariu * cote = 30 euro. De la o parte la alta, veți economisi 10 * 1,10 = 11 euro. Site-ul 1xbet, la fel ca toate site-urile importante de pariuri online pe care le oferim în comparatorul nostru, se aliniază la șansele meciurilor de fotbal în pariuri online general. Pe de altă parte, pentru alte sporturi, considerăm că șansele sunt în general mai mici. Acesta este motivul pentru care trebuie să te uiți la mai multe site-uri de pariuri în funcție de disciplina sportivă pe care ai ales-o pentru a obține cele mai bune cote. În plus, site-ul 1xbet oferă trei opțiuni atunci când plasați un pariu: puteți alege să nu acceptați modificări de cote, să le acceptați sau să acceptați doar modificări de cote ascendente. Cota minimă este de 1,10.

1xbet metode de plată

Pentru a putea finaliza pariul sportiv online, va trebui să vă creditați contul 1xbet. Pe site-ul 1xbet, aveți la dispoziție o mare varietate de metode de plată. Puteți alege cardul de credit, dar și PayPal, Moneybookers, Paysafecard, Ticket Premium, Neosurf, MyNeosurf, Cashlib, MoneyClic sau chiar prin transfer bancar. În general, toate detaliile bancare pe care le furnizați către 1xbet sunt sigure și nu vor fi divulgate în scopuri comerciale în niciun caz. Miza minimă este de 10 cenți, depozitul minim este de 15 euro. Punct negativ, site-ul web 1xbet percepe un comision pentru depozitele în bilete preplătite de 3 până la 4% … din fericire, nu se percep taxe pentru alte tipuri de plăți. Încasarea câștigurilor se poate face prin transfer bancar și skrill. Există o limită de câștiguri de 6.000 de euro pentru un singur pariu și 15.000 pentru un pariu combinat.

Serviciu clienți 1xbet

Dacă ați decis să vă lansați în aventura pariurilor sportive online, este întotdeauna liniștitor să știți că serviciul pentru clienți este disponibil pentru noi dacă aveți întrebări sau nelămuriri. 1xbet a făcut din acesta un punct de onoare să-și satisfacă clienții în acest sens. Pe site-ul web 1xbet, veți găsi un chat online între orele 10:00 și 19:00, în fiecare zi a săptămânii. Sunt disponibile și seri în jurul subiectelor de discuție. De asemenea, aveți opțiunea de a trimite un e-mail printr-un formular de contact online. Și dacă nu găsiți răspunsul la întrebările dvs., puteți contacta oricând telefonic un consilier de servicii pentru clienți 1xbet. O secțiune de ajutor foarte cuprinzătoare este, de asemenea, disponibilă pe site. În caz de dificultate cu o posibilă dependență de jocuri de noroc, puteți solicita la Ministerul de Interne o interdicție de jocuri de noroc. Acesta va fi oferit pentru o perioadă nedeductibilă de trei ani și se referă și la cazinouri și cercuri de jocuri. De asemenea, puteți contacta o asociație care ajută victimele dependenței de jocuri de noroc să vă ajute.

Casa de pariuri de top din pariuri sportive oferă cu siguranță cele mai bune cote, dar nu și cel mai bun serviciu pentru clienți. Am analizat asistența pentru clienți 1xbet și diferitele modalități de a ajunge la acesta.

Cum să contactați serviciul clienți 1xbet?

Printre liderii în clasamentul operatorilor de pariuri sportive pentru calitățile sale de neegalat, în special în ceea ce privește cotele de pariuri, 1xbet era de așteptat să păstreze aceeași linie de conduită pentru serviciul său pentru clienți ca și concurenții săi 1xbet și 1xbet. Din păcate, nu este cazul. În afară de o adresă de e-mail de asistență 1xbet: support@1xbet.fr, nu veți găsi niciun alt mijloc de a contacta serviciul clienți 1xbet. Fără mesaje instantanee și mai ales fără linie telefonică, ci un fax 01 45 50 19 89. Dar poate dacă îți încerci norocul postând un mesaj pe rețelele sociale ale casei de pariuri, un consilier îți va răspunde.

De ce să contactați serviciul clienți 1xbet?

Dacă sunteți nou în materie de pariuri sportive online, nu ezitați să consultați secțiunea noastră „ghid de parior” online înainte de a contacta serviciul clienți 1xbet dacă întâmpinați prima dificultate. Este posibil să vă răspundem la întrebare și într-unul din articolele noastre. Dacă după ce vă faceți propriile cercetări, vă aflați încă în dificultate, veți putea trimite un e-mail consilierului 1xbet.

Probleme de cont online

Contul dvs. online nu este încă activ? Ați trimis documentele justificative valide către casa de pariuri? Nu veți putea primi codul dvs. confidențial pentru a vă valida contul dacă nu vă furnizați banca și actele de identitate personale. Trebuie să aveți vârsta legală și să locuiți în Franța sau în Europa. V-ați verificat spamul? Este posibil ca operatorul 1xbet să fi încercat să vă spunăindre fără succes. Dacă, în pofida tuturor, contul dvs. nu este încă activ sau pare blocat, nu ezitați să contactați un consilier 1xbet pentru a vă clarifica problema.