Reamintim cititorilor ca in 2001 primarul Emil

Information

Added: 2018-04-27
Category: blogul

Tags article
Reamintim cititorilor ca in 2001 primarul Emil

Case De Pariuri Din Romania Astra

Adrian Panaite, poate singurul ziarist care merita respect pentru articolele realiste despre piata imobiliara, face paralela interesanta intre USA si ROMANIA. Dar Scunthorpe a evitat prelungirile, in minutul 85, prin blondul stangaci Martin Woolford, desemnat jucatorul finalei, si fiesta Fierarilor” a demarat. Tricourile visinii aruncate in peluza, fanilor, de la care promovatii au primit un banner, afisandu-l pe gazon: Sa vina Shearer!” Aluzie la promovarea micutei Scunthorpe si retrogradarea marii Newcastle, un inedit derby al coastei nord-estice, in absenta celui local, al estuarului lui Humber la Marea Nordului, cu Hull, ramasa in elita.

are nevoie. Costul maxim al unui tratament complet ajunge la 2.500 de euro. Daca nu se reuseste de prima data fertilizarea in vitro, si femeia nu rimane insarcinata, se poate incerca de cite ori se doreste. Insa, dupa a patra incercare, sansele ca femeia respectiva sa ramina insarcinata scad", a recunoscut Radu Chicea.

Reamintim cititorilor ca, in 2001, primarul Emil Calota a organizat selectie de oferte pentru reabilitarea si intretinerea iluminatului public, in urma careia firma Luxten Lighting Company a obtinut un contract pe 10 ani in valoare de peste 12 milioane euro. Legea prevedea organizarea unei licitati. La astfel de suma se presupune ca municipiul Ploiesti nu ar trebui sa aiba probleme cu iluminatul public. Lucrurile nu stau insa asa, dupa cum rezulta chiar dintr-un raport de activitate pe anul 2005 al Primariei Ploiesti (primar era tot Calota) , cand au existat peste 1.000 de reclamatii. Cu toate acestea, contractul cu Luxten nu a fost reziliat. Mai mult, in anul 2008, de Craciun, pentru ghirlandele de lumini din centrul orasului, Primaria Ploiesti a platit firmei Luxten 4.000.000.000 lei vechi, dupa cum a scris presa locala, in restul orasului fiind bezna totala.

Mai mult, angajaţii ar trebui să execute „ample lucrări de reparaţii la pardoseli, pereţi, tavane, instalaţii sanitare, înlocuirea celor două saune”, potrivit documentaţiei. „Ca să termine, ar trebui să lucreze patru luni încontinuu. Şi asta dacă-i vreme bună. Altfel, e imposibil”, a spus Sebastian Pop, patronul unei firme de construcţii.

Raiffeisen Asset Management, membra a grupului financiar Raiffeisen, administreaza doua fonduri deschise de investitii cu active de 119,8 mil. lei (38,3 mil. euro) la sfarsitul primului semestru, cel mai mare volum de active din industria fondurilor deschise.

Top